Inhoud van dit gerecht met chili oil
- Ingrediënten
- Bereidingswijze
- Credits!
En vooral: Geen reclame of eindeloos scrollen (heb je ook zo’n hekel aan die receptpagina’s?).
“
Voeg naar smaak Chillie Vinnie toe: Eet smakelijk!
Ingrediënten: Dit moet je hebben voor 2 personen
- 150 gram volkoren spaghetti
- 1 rode ui
- 2 tenen knoflook
- 1 rode paprika
- 1 aubergine
- 100 gram spinazie
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 bakje zachte geitenkaas (100 gram)
- Zout & peper
- Oregano (het liefst vers)
- Chillie Vinnie - Original
Bereidingswijze: Zo maak je het
Zo maak je dit gerecht:
- Kook de spaghetti al dente zoals beschreven op de verpakking.
- Snijd ondertussen de ui in ringen en hak de knoflook in kleine stukjes.
- Snijd ook de paprika en aubergine in blokjes.
- Doe de ui en knoflook in de pan met wat olie. Bak 2 minuten tot de ui glazig is.
- Voeg de aubergine en paprika toe. Bak 5 minuten tot de aubergine lichtbruin en wat zachter is.
- Voeg de tomaten blokjes toe en naar smaak oregano, peper en zout en natuurlijk: Chillie Vinnie.
- Laat de saus pruttelen tot de aubergine lekker zacht is.
- Voeg de spinazie toe en kook kort mee.
- Verdeel de spaghetti over twee borden. Verdeel de saus op de spaghetti. Kruimel de geitenkaas er overheen. Voeg naar smaak eventueel wat laatste druppels Chillie Vinnie toe.
Eet smakelijk!
Dit recept is ingestuurd door Marlien Ligtenberg
Marlien is ervaren trainer & coach, ze helpt voornamelijk young professionals met de ontwikkeling van hun carriére.